Adviseur duurzaamheid en installatietechniek –

Introductie

Zet jouw kennis van duurzaamheid en installatietechniek in voor een betere, groenere wereld. Word onze Adviseur Duurzaamheid en Installatietechniek!

Functie

Als Adviseur Duurzame Installaties bij Verden ben jij de drijvende kracht achter de transitie naar milieuvriendelijke en energiezuinige installaties. Je adviseert onze klanten over duurzame oplossingen voor hun technische systemen en installaties. Met jouw kennis en inzet draag je bij aan een schonere en duurzamere toekomst. Jouw advies maakt het verschil en helpt onze klanten om efficiënter en milieuvriendelijker te opereren.

Functie-eisen

Functie-eisen:

Bij Verden kijken we liever naar wie jij bent en waarom jij denkt dat je de ideale kandidaat bent voor deze functie. We zoeken echter iemand met:

  • Een passie voor duurzaamheid en energie-efficiëntie.
  • Uitstekende technische kennis van installaties en systemen.
  • Het vermogen om klanten te adviseren over duurzame oplossingen.

Aanbod

Bij Verden kom je terecht in een stimulerende werkomgeving waar je een directe impact kunt hebben op het verduurzamen van installaties. We bieden een uitdagende functie met mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling. Als lid van ons team geniet je van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie

Ben jij de Adviseur Duurzame Installaties die de wereld groener wil maken door technologie? Neem dan snel contact op met Jasper ten Wolde via 06 51 01 89 13 en stuur je CV en motivatie naar jasper.tenwolde@verden.nl


Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Wil jij een bijdrage leveren aan een betere en schonere wereld? Ben jij een ervaren Werkvoorbereider Elektrotechniek Energietechniek? Lees dan snel verder.
Werkvoorbereider Laadinfra: bij ons ben je 'de stekker' tussen idee en realiteit, met een flinke dosis energie.
Leid de groene revolutie op bedrijventerreinen als onze Programma Manager Verduurzamen. Samen maken we een duurzamere toekomst mogelijk.
Ben jij de drijvende kracht achter het groener maken van bedrijventerreinen? Word onze Programma Manager.

Neem contact met ons op